Beeballers behalen 3e plaats in ’s Hertogenbosch

Afgelopen weekend gingen de beeball majors naar het Bossche Bollen Tornooi in ’s Hertoghenbosch.  Met 14 kinderen en 9 ouders pasten we perfect in de 4 bungalows die we gehuurd hadden.  Vrijdagavond konden we smullen van lekkere halloweensoep, hotdogs, croque monsieurs en lekkere taart als dessert.

Zaterdagochtend moesten we al vroeg uit de veren, rond 9u15 moesten we al op het veld aanwezig zijn.  Het werd een prachtige dag, we speelden in totaal 4 wedstrijden en iedereen gaf de hele dag het beste van zichzelf.  Ook de 3 nieuwelingen, die nog nooit op een baseballveld hadden gestaan, deden enthousiast mee met de groep.

Uiteindelijk moesten we in UVV Utrecht en de WBA onze meerdere erkennen, al werd de laatste wedstrijd slechts met 1 punt verschil verloren.  Maar de sfeer zat erg goed en dat is nog steeds het belangrijkste.  We behaalden de derde plaats en kregen een beker mee naar huis.

Zondagochtend hielden we met z’n allen een echt Halloweenontbijt, daarna gingen we zwemmen en in de namiddag was het terrasjestijd voor de ouders en gingen de kids zich amuseren in de speeltuin.

Besluit: een erg geslaagd weekendje weg dat we zeker nog eens overdoen.